Cloud communicatie platform

Het meest innovatieve cloud communicatie platform ter wereld.

SAY HELLO TO FONZER

Fonzer is jouw allernieuwste ‘unified cloud communications’ platform met krachtige mogelijkheden om te integreren, dankzij onze API. Maar wat Fonzer tot ‘the most lovable’ business phone system maakt is de gebruiksvriendelijkheid, waarmee je jouw zakelijke telefonie zonder compromissen kan opbouwen.

  • Kies je bereikbaarheid
  • Intuïtieve interface
  • Integraties
  • Eenvoudig beheer
  • Schaalbaar
  • Optimale beveiliging

OPTIMIZE COMMUNICATIONS WITH JUST A FEW CLICKS

USER-FRIENDLY

Alle modules en applicaties zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten, waardoor Fonzer niet alleen mooi maar ook zeer gebruiksvriendelijk is. Via onze intuïtieve interface heb je volledige controle over je centrale, toestellen en extensies.

DRAG & DROP

Het beheer van belroutes was nog nooit zo eenvoudig: sleep in één beweging de gewenste componenten naar het belplan.


BUILT FOR COMPANIES OF ANY SIZE

Je hebt één apparaat, een paar, honderd of zelfs meer? Let’s go! Fonzer heeft de capaciteit om te schalen naar elke grootte die je maar wilt, van een one-man show tot een grote onderneming.

Centraliseer jouw telefonie-omgeving en vereenvoudig het beheer. Zo houd je de kosten onder controle en geniet je tegelijkertijd van een hoge kwaliteit en professionele service op maat.
Je kent bestaande en nieuwe nummers toe en bepaalt zelf hoe de oproepen aan elk van deze nummers binnen én buiten de openingsuren ontvangen worden. Rechtstreeks aan een belgroep, via een keuzemenu en/of een wachtrij, op een uitzonderlijk moment alle calls doorverbinden naar een mobiel of ander nummer…

Uw maandelijkse abonnement zal altijd jouw werkelijke gebruik volgen.


COMMUNICATE WITH ANY DEVICE AT ANY MOMENT

DESK PHONE

DECT PHONE

SMARTPHONE APP

Plug eenvoudig jouw bureautelefoon in op het internet, waar je ook bent, en de volledige communicatiesuite staat tot jouw beschikking.

Vergroot je mobiliteit. Je hoeft alleen maar jouw basisstation op het internet aan te sluiten op eender welke locatie en de volledige communicatiesuite met draagbare toestellen staat tot jouw beschikking.

Met Qaller en Qaller Plus wordt jouw iOS of Androidsmartphone een geïntegreerd onderdeel van je bedrijfstelefoonsysteem, zelfs zonder dat je van mobiele operator hoeft te veranderen. Met Qaller Plus kun je gesprekken ontvangen en voeren met je vaste kantoornummer naar keuze, en gesprekken doorschakelen of doorverbinden als dat nodig is.

COMPUTER

MICROSOFT TEAM

FONZIE APP

Met Web Calls kan je oproepen lanceren of ontvangen via de browser. Combineer dit met een headset en je hebt een volwaardige telefoonapplicatie.

Fonzer sluit naadloos aan op MS Teams. Je kan heel efficiënt telefoon- en videogesprekken voeren en bestanden delen via elk apparaat: computer, smartphone of tablet.

Fonzie stelt je in staat om te klikken op elke telefoonlink op jouw computer. Bellen is slechts één klik verwijderd. Je kan de status van je collega’s zien en contactpersonen uit je belgeschiedenis opnieuw oproepen.
Fonzie beheert je bedrijfstelefoonboek en integreert naadloos met Office 365 en Google. Je kan zelfs je persoonlijke contacten en adressen toevoegen in je privé Fonzie-ruimte.
Bovendien kan Fonzie een all-round softphone zijn met extra functies!


CONNECT YOUR OWN WORLD

Dankzij onze real-time Application Programming Interface (API) kan Fonzer ook integreren met softwaresystemen die je elke dag gebruikt.

LINK WITH FONZER

And many more

FONZIE CLICK2DIAL

Fonzie stelt je in staat om op elke telefoonlink op je computer te klikken. Met onze Click2Dial functie klik je gewoon op het telefoonnummer en de telefoon begint te rinkelen.

OPTIMIZE COMMUNICATIONS WITH JUST A FEW CLICKS

ADMINISTRATION & REPORTING