Herock Werkkledij

Herock werkkledijHerock werkkledijHerock werkkledijHerock werkkledijHerock werkkledijHerock werkkledijHerock werkkledijHerock werkkledijHerock werkkledijHerock werkkledijHerock werkkledijHerock werkkledij

HEROCK® Mission

Onze producten zijn het resultaat van een jarenlange ervaring in het veld én een constante zoektocht naar verbetering. Dit wil zeggen dat al onze producten aan uitvoerige praktijktests zijn onderworpen vooraleer ze een plaats in onze collectie krijgen. Deze tests worden niet alleen uitgevoerd door wetenschappers en onderzoekers in laboratoria, maar ook door een hele divisie van professionele experts die elk artikel afzonderlijk testen in de meest veeleisende praktijksituaties. Op die manier garanderen we niet alleen de uitstekende technische kwaliteit van onze kleding, maar ook een optimale werking. Voor een professional is functionaliteit immers één van de belangrijkste aspecten van een werkuitrusting. Het doel van HEROCK® is om experts in elk veld te voorzien van het best mogelijke materiaal en dat doen we met passie én professionaliteit. Naast het ontwikkelen van nieuwe stoffen volgen we nauwgezet alle technische en wetenschappelijke innovaties op de voet, omdat elke vernieuwing relevant kan zijn mits goede toepassing. Zo kan je er altijd op rekenen dat HEROCK® de optimale uitrusting voor elke denkbare klus heeft.

Ergonomie

De collecties van HEROCK® zijn niet enkel gemaakt om er goed uit te zien als je aan het werk bent, ze moeten je in eerste instantie beschermen tegen externe factoren en lichamelijke
kwetsuren. Uiteraard is het ook belangrijk dat je kleding je lichaam optimaal beschermt tegen de fysieke druk die je op je spieren en gewrichten uitoefent. Het ronddragen van gereedschapskisten, bouwmaterialen en ander werkgerei kan immers flink gaan doorwegen op je lichaam. Daarom zorgen onze designers er bij het ontwerpen voor dat de cruciale punten in een broek of jas extra verstevigd zijn om zoveel mogelijk druk van je gewrichten en spieren te halen. Dit doen we onder meer door het gewicht van gereedschappen en andere werkinstrumenten zoveel mogelijk te verspreiden, zodat geen enkel lichaamsdeel overbelast wordt. Ook zorgen deze designs ervoor dat je geen onnatuurlijke bewegingen hoeft te maken tijdens het gebruik van je uitrusting. Wij gebruiken technieken en stoffen uit de topsport om de kleding zo ergonomisch mogelijk te laten aanvoelen; de inspanningen van een vakman zijn immers heel dikwijls even intensief als die van een echte topsporter!

Design

De collectie van de HEROCK® werkkleding wordt door een creatief en ervaren Belgisch team ontworpen. Ze volgen elke stap van het productieproces nauw op met ons eigen productieteam in Azië. Van het ontwerp op papier tot een eindproduct in verpakking. Onze producten zijn het resultaat van een jarenlange ervaring en een constante zoektocht naar verbetering en noden vanuit de praktijk. De collectie is opgebouwd uit 6 basiskleuren (zwart, grijs, blauw, bruin, groen en wit), waaraan we nog enkele trendy kleuren toegevoegd hebben om het geheel te verfraaien. Daardoor kan een heel team, zowel mannen als vrouwen, gekleed worden in dezelfde uniforme outfit. Dit zet het imago van ieders bedrijf extra in de kijker. Voor elke job is er een passende kleur, en daarenboven zijn de producten beschikbaar tot 14 verschillende maten. Elk product wordt aan hoge kwaliteitseisen onderworpen. Daarom werken wij met hoogwaardige kwaliteitslabels en merken zoals Cordura®, YKK®, Wasa®, , Pro-reforce, Coolmax®, Flex 2000, Flexfit® en Meryl®.

Milieu

Een hart voor het milieu en maatschappelijk engagement is voor HEROCK® geen toegevoegde waarde, maar een standaard norm en visie waaraan elk product moet beantwoorden. Daarom zorgen wij er steeds voor dat onze productieprocessen ethisch verantwoord gebeuren. Dit doen we door een bewuste keuze te maken als het aankomt op zaken als leveranciers, grondstoffen en de ateliers waar onze kleding gemaakt wordt. Wie kiest voor een product uit één van onze collecties kan dus met een gerust hart de handen uit de mouwen steken. HEROCK® verbindt zich ertoe een kwaliteitsproduct te leveren aan een conforme prijs zonder zich daarbij in te laten met zaken als kinderarbeid of mensonwaardige omstandigheden. HEROCK® kijkt daarom bijzonder streng toe op de productieprocessen, en onze quality control teams bezoeken elk van onze fabrieken individueel om de voortgang van deze processen te controleren. Al onze producten worden volgens de Europese richtlijnen gefabriceerd.