Interactieve schermen

Onze producten voor Interactieve schermen

Interactieve presentatie begint met de producten van Legamaster
Professionele visualisatieapparatuur is van vitaal belang voor de ontwikkeling en presentatie van nieuwe ideeën, concepten en producten. Wilt u uw presentaties echt indrukwekkend maken? Legamaster biedt een breed scala aan interactieve producten om uw presentaties nog dynamischer te maken. Want om kennis over te brengen, moet u overtuigend zijn.

Met onze interactieve presentatieproducten zijn de mogelijkheden eindeloos
In een wereld waar digitalisering steeds meer toeneemt, moesten ook onze presentatieproducten met hun tijd meegaan. Zo hebben wij producten ontwikkeld zoals onze interactieve whiteboards e-Board, interactieve touchmonitoren e-Screen en onze projectieborden FLEX. Met onze bijbehorende software kunt u uw interactieve presentatie zelfs in realtime bewerken, afdrukken en met het grootste gemak met de buitenwereld delen.

Interactieve oplossingen: van scholen tot opleidingscentra en conferentiecentra
U komt onze interactieve presentatieproducten overal tegen. Of het nu gaat om een kantoor, een school, een opleidingscentrum of een conferentiezaal: overal waar kennis en informatie moeten worden overgebracht of doorgegeven, is de toegevoegde waarde van onze interactieve oplossingen duidelijk zichtbaar. Natuurlijk heeft niet alleen elke gebruiker van interactieve presentatieproducten een ander doel, ook elke directiekamer of klaslokaal is uniek. Juist daarom biedt Legamaster voor elke afzonderlijke toepassing de juiste oplossing.

Vind de ideale producten voor uw interactieve presentatie
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie?

Beheer uw touchscreens met Viso MDM en blijf op de hoogte van uw apparatuur, waar uw medewerkers en klanten zich ook bevinden of wat het gebruik ervan ook is. Onze touchscreens zijn nu compatibel met Viso MDM. Beheer, onderhoud, configureer, volg en vergrendel uw beschikbare ETX touchscreens - via één enkele interface, zodat ze klaar zijn voor gebruik en optimaal functioneren. U kunt een Viso MDM-licentie met korting via Legamaster krijgen.