Konica Minolta A3 MFP

Smart Office - Vereenvoudig uw kantoorwerk Onze multifunctionele systemen zorgen ervoor dat uw dagelijkse documentverwerking soepel verloopt.

A3 Multifunctionele printers

Omdat momenteel de kopieermachine eigenlijk een samenstel van een scanner en een laserprinter is, is het thans gebruikelijk dat deze onderdelen ook afzonderlijk te gebruiken zijn in combinatie met netwerkfunctionaliteit. Zo ontstaat er een toestel waarmee men niet alleen kan kopiëren, maar ook kan printen, documenten versturen, documenten digitaliseren (scannen) en faxen. Een dergelijk apparaat wordt multifunctionele printer of kortweg MFP of ook wel multifunctional genoemd.

Zo'n MFP heeft een flinke harddisk aan boord. Hierop worden gescande en te printen documenten opgeslagen. Een gewone MFP bewaart wel 10.000 documenten. Wanneer de MFP ingeruild wordt, blijven deze documenten op de harddisk staan. Een nieuwe eigenaar kan deze documenten met een PC en de juiste software allemaal zien. Dit wordt de laatste tijd steeds meer als veiligheidslek onderkend. Leveranciers installeren soms speciale software om de opgeslagen documenten te versleutelen maar dat doen ze niet allemaal. Er zijn echter ook MFP's zonder harddisks. Documenten die zijn gescand worden dan opgeslagen op de PC die met het apparaat is verbonden. Indien er e-mailadressen op de MFP kunnen worden ingevoerd, kunnen de documenten ook rechtstreeks vanaf de MFP naar de mailboxen van in het netwerk opgenomen PC's worden verstuurd. Deze worden dan als bijlage bij een e-mail ontvangen door de gebruikers van de PC's, zodat zij ze dan op hun PC of een netwerklocatie kunnen opslaan. Dit is veel veiliger dan documenten op de MFP opslaan, omdat bij het inruilen van de MFP dan geen documenten kunnen worden uitgelezen door nieuwe gebruikers.

Konica Minolta, Smart Office - Vereenvoudig uw kantoorwerk
Onze multifunctionele systemen zorgen ervoor dat uw dagelijkse documentverwerking soepel verloopt. Ze combineren een hoge productiviteit in zwart-wit en kleur met een enorm scala aan functies.

Alle A3 multifunctionele printers van Konica Minolta kunnen wij u bezorgen.
Hier enkele voorbeelden.

Office Printing

De digitalisering heeft in de hele bedrijfswereld gezorgd voor een golf aan veranderingen in de manier waarop we werken. Het geeft ons niet alleen de mogelijkheid om thuis te werken, maar biedt bedrijven ook de kans om hun kantoren efficiënter en energiezuiniger in te richten. Daarnaast verhoogt het ook de productiviteit binnen uw kantoor, door een vereenvoudiging van de dagelijkse documentenflow.

De multifunctionele office systemen van Konica Minolta bieden uw bedrijf deze efficiëntie en verhoogde productiviteit, door het printen, kopiëren, scannen, faxen en afwerken in één enkel platform aan te bieden.

Uw medewerkers hoeven niet te wachten aan het toestel tot de documenten verwerkt zijn – elk proces wordt snel en efficiënt uitgevoerd door het office-systeem. Bovendien bespaart u heel wat op uw printbudget, want u hoeft slechts één enkel systeem aan te kopen. Zo kan u uw resources investeren in uw core business.
Bekijk onze verschillende office systemen en vereenvoudig uw kantoorwerk.