Konica Minolta A4 printer

De moderne kopieermachine Met ons assortiment multifunctionele printers beschikt u over brede functionaliteit.

Of u nu op zoek bent naar een draadloze, aan het netwerk gekoppelde, of juist een op zichzelf staande printer, kleur of zwart-wit. Wij bieden u snelle, hoogwaardige en gebruiksvriendelijke producten waarmee u tegen een betaalbare prijs uw productiviteit verhoogt.

Printers

Single function printers voor op kantoor De kleuren- en zwart-witprinters van Konica Minolta zijn efficiënt en beschikken over diverse connectiviteitsmogelijkheden. Ze zijn ideaal voor thuiswerkplekken, het kmo en grote werkgroepen. Ze warmen snel op, zijn goedkoop in het gebruik en voegen iets toe aan uw werkomgeving.

Professionele printers

Een laserprinter maakt gebruik van een fysisch proces waarbij het papier over verschillende rollen geleid wordt, waarbij eerst gedeeltes van een lichtgevoelige drum elektrisch geladen worden met behulp van een pulserende laser die via een snel roterende spiegel (laserprinter) of een ledbalk (ledprinter) de drum bestrijkt. Een fijn zwart (of anders gekleurd, in geval van een kleurenprinter) poeder (toner) wordt aangebracht op de geladen gedeeltes doordat het aangetrokken wordt door het magnetische veld dat op de geladen delen van de drum aanwezig is. Er bestaan twee varianten op dit procedé: zogenaamde zwartschrijvers (zwarte pixels worden geschreven op de drum) en witschrijvers (witte pixels worden geschreven op de drum). Het beeld op de drum wordt overgebracht op het papier, waarna door verhitting van het papier de toner gefixeerd wordt. Dit type printer geeft op dit ogenblik het mooiste resultaat.

Een laserprinter slaat een hele pagina tegelijk op in zijn geheugen. Hiertoe had hij vroeger een kleine computer ingebouwd die de binnenkomende gegevens (de paginabeschrijving, bijvoorbeeld Postscript of PCL) vertaalde in een uit puntjes opgebouwd paginabeeld. Nu zowel de personal computer als de verbinding tussen computer en printer veel sneller is geworden, laten de meeste laserprinters het aan de aansturende computer over om het paginabeeld te berekenen.

Office Printing


De digitalisering heeft in de hele bedrijfswereld gezorgd voor een golf aan veranderingen in de manier waarop we werken. Het geeft ons niet alleen de mogelijkheid om thuis te werken, maar biedt bedrijven ook de kans om hun kantoren efficiënter en energiezuiniger in te richten. Daarnaast verhoogt het ook de productiviteit binnen uw kantoor, door een vereenvoudiging van de dagelijkse documentenflow.

De multifunctionele office systemen van Konica Minolta bieden uw bedrijf deze efficiëntie en verhoogde productiviteit, door het printen, kopiëren, scannen, faxen en afwerken in één enkel platform aan te bieden.

Uw medewerkers hoeven niet te wachten aan het toestel tot de documenten verwerkt zijn – elk proces wordt snel en efficiënt uitgevoerd door het office-systeem. Bovendien bespaart u heel wat op uw printbudget, want u hoeft slechts één enkel systeem aan te kopen. Zo kan u uw resources investeren in uw core business.
Bekijk onze verschillende office systemen en vereenvoudig uw kantoorwerk.