Konica Minolta producten

Konica Minolta printers en multifunctional printers - uitgebreid assortiment.

Duurzame all-in-one printers - inclusief service & onderhoud.

Ontdek meer over onze kantooroplossingen: hardware, software en aanvullende diensten

Cloud & mobiel printen, beveiliging, gegevensuitwisseling of documentvastlegging, een modern multifunctioneel systeem voor printen, kopiëren en scannen is een absolute must op het kantoor. Met de Digital Office oplossingen van Konica Minolta krijgt u niet alleen inzicht in uw printkosten, u kan ook steeds op een beveiligde manier printen, zowel van op kantoor of op afstand.

Daarnaast kan u het printgedrag van uw medewerkers monitoren, gebruikersrechten toekennen, workflows vereenvoudigen en uw printfactuur optimaliseren. Meer weten over de mogelijkheden van Digital Office? Ontdek hier meer over de verschillende functionaliteiten.

De digitalisering heeft in de hele bedrijfswereld gezorgd voor een golf aan veranderingen in de manier waarop we werken. Het geeft ons niet alleen de mogelijkheid om thuis te werken, maar biedt bedrijven ook de kans om hun kantoren efficiënter en energiezuiniger in te richten. Daarnaast verhoogt het ook de productiviteit binnen uw kantoor, door een vereenvoudiging van de dagelijkse documentenflow.

De multifunctionele office systemen van Konica Minolta bieden uw bedrijf deze efficiëntie en verhoogde productiviteit, door het printen, kopiëren, scannen, faxen en afwerken in één enkel platform aan te bieden.

Uw medewerkers hoeven niet te wachten aan het toestel tot de documenten verwerkt zijn – elk proces wordt snel en efficiënt uitgevoerd door het office-systeem. Bovendien bespaart u heel wat op uw printbudget, want u hoeft slechts één enkel systeem aan te kopen. Zo kan u uw resources investeren in uw core business.
Bekijk onze verschillende office systemen en vereenvoudig uw kantoorwerk.

KONICA MINOLTA IS EEN INTERNATIONAAL BEDRIJF DAT INNOVATIEVE OPLOSSINGEN AAN ORGANISATIES EN DE SAMENLEVING BIEDT

Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, Konica Minolta heeft haar groepsmaatschappijen in 50 landen met meer dan 44.300 werknemers en biedt producten en diensten in 150 landen over de hele wereld. Onze Mensen en Innovaties houden ons in beweging om onze business te versterken, continu ons motto ‘Rethink and shape the future’ toe te passen en de manier waarop mensen zakendoen en technologie inzetten te veranderen. Als een toonaangevende IT-dienstverlener, streven wij ernaar om aan de altijd veranderende behoeften van onze Klanten te voldoen met onze Digital Print, lT, Artificial Intelligence en Augmented Reality oplossingen.