Krijg gratis ondersteuning

Burotec - Het ingewikkelde vereenvoudigen

We weten hoe ingewikkeld het hele proces voor het bouwen van een website kan zijn. Daarom hebben we Burotec gecreëerd, de enige alles-in-één oplossing waarmee u uw website in slechts enkele minuten kunt maken, zonder enige programmeerkennis.

Bespaar tijd en energie

U hoeft geen uren achter elkaar te zoeken hoe u een site kunt samenstellen die eruitziet alsof deze door een professional is gemaakt. Met Burotec bespaar je jezelf talloze uren frustratie en hoef je je nooit meer zorgen te maken over design of functionaliteit.

Je wilt dat alles voor je gedaan wordt

We weten hoe moeilijk het is voor freelancers met strakke schema's om tijd te vinden om hun site voor hen te laten werken - daarom bieden we al deze functionaliteit op één plek aan. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over SEO, beveiliging, ontwerp of diverse technische problemen - meld u gewoon aan en begin met het bouwen van uw site!

Alles-in-één oplossing voor bedrijven

Burotec is de perfecte oplossing voor zelfstandige professionals die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om een persoonlijke online aanwezigheid te creëren zonder de rompslomp van het vinden van verschillende oplossingen. Met Burotec kunt u alles krijgen.

Wij onderhouden en hosten jouw website voor slechts 395 euro per jaar.

U heeft 2 opties:

  • Zelf uw website maken = gratis
  • Uw website laten maken = eenmalig 840euro (8 werkuren)