Over ons

Burotec uw printer partner sinds 1992.

Burotec is opgericht op 01 juli 1992 door Francis De Pauw & Danny van Den Bril. Beide waren toen field engineer bij de firma Ricoh Belgium.

Burotec heeft zich voornamelijk toegelegd op het technisch aspect van alle burotica communicatie systemen zoals copiers, faxen, printers, MFP's etc. en is vooral gespecialiseerd in de volgende merken : Nashuatec, Ricoh en Panasonic.

Doordat het technische gedeelte van al deze apparaten een specialisatie is op zichzelf en een constante bijscholing vergt, is het niet evident dat bedrijven investeren in een eigen technische dienst. Het succes van Burotec ligt in het feit dat juist zulke bedrijven beroep kunnen doen op de diensten van Burotec.

Burotec biedt de klant de mogelijkheid om zijn commerciële activiteiten alsook de naverkoop te ondersteunen met een degelijk uitgebouwde technische dienst. Door de jaren heen is Burotec wel zodanig geëvolueerd dat ook de verkoop is gaan meespelen in dit hele verhaal. Het speerpunt van Burotec blijft evenwel de techniek.

Een andere toegevoegde waarde ligt in het feit dat de klant de mogelijkheid heeft om rebuild toestellen aan te kopen waarop een volwaardige garantie gegeven wordt! Deze apparaten worden volledig in eigen atelier bewerkt waarbij zowel de hele mechanica alsook de electronica grondig nagezien worden.
Vitale onderdelen worden vervangen en de covers worden in een nieuw kleedje gestoken.

Wenst u meer informatie?

Contacteer ons