Printers/copiers/mfp

Maak kennis met de all-in-one printer die het allemaal doet. De multifunctionele printer doet alles, van printen, kopiëren en faxen tot scannen en afwerken met nieten en perforeren. Je hebt niet meer voor elke taak een aparte machine nodig.

Eenvoudiger printen

Verspil geen tijd met een enkel apparaat dat alleen kan printen, kopiëren of faxen. Onze multifunctionele printers (MFP) bieden u alles wat u nodig hebt op één plek - printen, kopiëren, scannen en zelfs nietmachine en perforator.

Bespaar tijd met efficiënt printen

Bespaar tijd en moeite door één multifunctionele printer te gebruiken voor al uw afdruktaken. Print, kopieer, fax, scan en zelfs nieten en perforeren van uw documenten.

Eén apparaat voor al uw behoeften

Met de juiste apparatuur voor efficiënte afdruktaken, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw inkt of toner opraakt of dat u tussen apparaten moet wisselen voor verschillende taken.

Geen dure add-ons nodig

Je hebt geen dure add-ons zoals een scanner of faxapparaat nodig als je een multifunctionele printer hebt die alles van A tot Z aankan. Bespaar dus en investeer in een printer die langer dan een jaar meegaat!


Burotec is een technologieleverancier die organisaties helpt hun bedrijfsprocessen en informatiebeheer anders en beter in te richten. Zodat ze sneller, productiever, duurzamer en winstgevender worden.

We blijven vooruit kijken en passen onze dienstverlening aan op nieuwe ontwikkelingen en eisen aan de werkplek van nu. We bieden een breed en volledig scala aan end-to-end oplossingen:

  • Kantooroplossingen
  • Production Printing
  • IT Services
  • Managed Document Services
  • Communication Services
  • 3D-printen / Additive manufacturing
  • Outsourcing Services
  • Sustainability Management Services
  • Application Services
  • Workplace Services


Waar u ook werkt, wij beschikken over kennis van uw sector en kunnen zowel wereldwijd als lokaal uw organisatie vooruit helpen. We werken met een geïntegreerde methode en werken nauw samen met onze klanten om zo hun processen en documentbeheer te verbeteren en te beheren.

We willen uw bedrijfsprocessen winstgevender, productiever, duurzamer en veiliger maken. Bij elke stap kunnen we ondersteuning bieden bij interne veranderingen en de introductie van nieuwe systemen.

Printers

Single function printers voor op kantoor De kleuren- en zwart-witprinters van Burotec zijn efficiënt en beschikken over diverse connectiviteitsmogelijkheden.

Lees meer

A4 MFP

De zaken zijn veranderd. Ons nieuwe multifunctionele product (MFP) is het intelligente apparaat.

Lees meer

A3 MFP

De Burotec A3 MFP zorgt voor consistente resultaten, wat uw afdruk- of scanbehoeften ook zijn.

Lees meer

MFP's voor al uw behoeften

Of u nu print, kopieert, scant of faxt, u kunt het allemaal met onze multifunctionele printers.

Omarm de kracht van MFP's

Met een MFP hoeft u zich nooit zorgen te maken over uw documentenstroom. De combinatie van een hoge productiviteit en een groot aantal functies zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.