Website referenties

Referenties

Bijna 1000 ondernemers, bedrijven en organisaties vertrouwen op Heftig voor het maken en onderhouden van hun website:

Frank, producent aluminium trappen

"Als producent van aluminium trappen koos ik voor Heftig omdat de basis van het platform steeds technisch up-to-date is, waardoor mijn website goed scoort in Google. Via het erg gebruiksvriendelijke CMS-systeem kan ik zelf optimaliseren en aanpassen waar nodig."

Bezoek de website van Frank:
www.graah.be

Jonas, verhuurder van machines

"Als verhuurder van machines koos ik voor Heftig omdat ik ons uitgebreide aanbod op een eenvoudige manier up-to-date kan houden. Dankzij het online reservatieformulier komen de aanvragen bovendien erg gestructureerd binnen, wat ons heel wat tijd bespaart."

Bezoek de website van Jonas:
www.wyckrent.be

Bram, zelfstandig aannemer

"Als zelfstandig aannemer heb ik weinig tijd om met mijn website bezig te zijn. Bovendien ben ik er niet mee vertrouwd. Dankzij Heftig heb ik een hedendaagse, betaalbare en gebruiksvriendelijke website waarop ik gemakkelijk zelf foto’s kan toevoegen en die me regelmatig nieuwe klanten oplevert."

Bezoek de website van Bram:
www.parketbossuyt.be

Kim, freelance copywriter

"Als freelance copywriter koos ik voor Heftig omwille van de continue ontwikkeling en doorgedreven ondersteuning. Zo ben ik steeds zeker van een sterke online aanwezigheid en up-to-date website, zodat ik mij kan concentreren op mijn onderneming."

Bezoek de website van Kim:
www.kimschrijft.be

Barbara, eigenaar groothandel

"Als eigenaar van een groothandel in natuurlijke schoonheidsproducten is een flexibele website voor mij cruciaal, zodat mijn klanten op elk moment een up-to-date overzicht hebben van mijn aanbod."

Bezoek de website van Barbara:
www.studiopuur.be

Sophie, medische pedicure

"Als medische pedicure koos ik voor Heftig omdat klanten op elk moment een afspraak kunnen maken via de website. Ook mijn online productaanbod is steeds up-to-date. Zo kan ik mij concentreren op mijn core business: de verzorging van mijn patiënten."

Bezoek de website van Sophie:
www.pedicuresophie.be

Tim, eigenaar plantenkwekerij

"Als eigenaar van plantenkwekerij Agapanthus koos ik voor Heftig omdat een visuele en gebruiksvriendelijke website cruciaal is voor ons bedrijf. Daarnaast zijn de betaalbaarheid en de goede vindbaarheid extra troeven om voor het platform te kiezen."

Bezoek de website van Tim:
www.agapanthuskwekerij.be